Dosar penal • În trafic, cu dreptul de a conduce vehicule suspendat

0
35

Joi noaptea, la ora 02.30, polițiștii din Ocna Șugatag au observat un autoturism, care a efectuat manevra de depășire a autospecialei de poliție cu care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 185, încălcând marcajul longitudinal continuu care separa sensurile de mers.
Polițiștii au procedat la urmărirea și oprirea acestuia, iar în urma verificărilor, la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 46 de ani, din Budești, care figura cu dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.
Polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și continuă cercetările.

În Săcel
Un tânăr a ajuns la spital

Vineri, la ora 10.32, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în Săcel.
La fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Săcel spre Săliștea de Sus, la ieșirea din localitatea Săcel, pe un podeț în reabilitare acoperit cu pietriș, frânează brusc, moment în care a fost lovit din spate de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr, de 21 de ani, din comuna Ciortești, județul Iași.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Dolhești, județul Iași, pasager dreapta față în autoturismul care a lovit din spate. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.