Cătălin Tutuța, achiziție importantă pentru Progresul Șomcuta

0
94

Progresul Șomcuta Mare a realizat, cel puțin până acum, cea mai importantă achiziție a iernii în vederea îndeplinirii obiectivului, evitarea retrogradării.
Cătălin Tutuța, fost component al CS Minaur, echipă pentru care a evoluat în majoritatea jocurilor ca titular în ultimii ani, s-a alăturat proiectului de la Șomcuta Mare, grupare cu care a semnat un contract până la finalul stagiunii. Mijlocașul dreapta nu s-a aflat, însă, ultima oară sub culorile galben-albastre, el fiind transferat de la Șomuz Fălticeni, club pentru care a evoluat din vara lui 2020. Cum gruparea moldavă se confruntă cu probleme financiare, noua achiziție a formației antrenate de Cristian Bogdan și-a întrerupt colaborarea cu fosta echipă și a ales, în cele din urmă, Progresul Șomcuta Mare.
Gruparea maramureșeană vrea să se întărească și în alte compartimente, iar în acest sens la antrenamentele șomcutenilor și-au făcut apariția patru jucători tineri, care vor fi monitorizați în următoarele jocuri amicale. Sub comanda tehnicianului Cristian Bogdan se pregătesc Dragoș Pop (Atletic Zalău), Nicolae Cin (Centrul de Excelență Timișoara), Raul Ștef (Talna Orașu Nou, Satu Mare) și Sebastian Cupșa (CS Minaur, juniori), toți jucători tineri, unii dintre ei încă în perioada junioratului. Momentan, la capitolul despărțiri, șomcutenii au renunțat la serviciile doar unui jucător, cel al mijlocașului Vlad Pop.
Meciurile de verificare pentru Progresul Șomcuta Mare continuă azi, 30 ianuarie, pe terenul de la Iclod, de la ora 12.00 urmând să întâlnească liderul Seriei 9, Unirea Dej. După acest amical, maramureșenii se vor deplasa în 4 februarie la Ocna Șugatag, pentru un cantonament centralizat, unde vor sta până în 13 februarie. În perioada stagiului, șomcutenii și-au acontat și un amical cu CSM Sighetu Marmației, partidă ce se va derula în 6 februarie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.