Din derby în derby • CSA Steaua București – CSM Știința Baia Mare

0
58

CSM Știința Baia Mare o ține din derby în derby și în cadrul etapei 3 a Superligii CEC Bank va avea de înfruntat rivala Steaua București. Partida este planificată pentru sâmbătă, 8 mai, în Complexul Ghencea, de la ora 12.00, în direct la TVR.
Echipa militară, respectiv campioana en-titre sunt ocupantele primelor două poziții în Superligă, având același punctaj, fiind departajate doar de esaveraj. În această situație, este de anticipat o confruntare extrem de echilibrată, existând posibilitatea să avem parte de un derby cu puncte puține înscrise. Steaua este favorită prin faptul că joacă acasă, în aceeași ipostază regăsindu-se și CSM Știința, dacă ne raportăm că este campioana în exercițiu. Pe lângă acest aspect care ar trebui să le dea un imbold în plus, zimbrii băimăreni au și o stare mentală perfectă în urma câștigării derby-ului din etapa anterioară împotriva unei alte rivale, SCM Timișoara. Indiferent cum va fi soluționată partida cu trupa militară, lupta pentru titlu se va da și în acest sezon tot între aceleași trei echipe – Steaua, Baia Mare și Timișoara, echipe care se detașează clar de restul adversarelor implicate în elita rugby-ului românesc.
Programul etapei 3, Superliga (sâmbătă, 8 mai): SCM Timișoara – CS Universitatea Cluj-Napoca (ora 12.00); CSA Steaua București – CSM Știința Baia Mare (ora 12.00, TVR); CS Dinamo București – ACS Tomitanii Constanța (ora 14.00).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.