Încotro merge Europa creștină?

1
292

În ultima vreme luăm cunoștință de tot mai multe lucruri aberante, la care cu câteva decenii în urmă europeanul nici nu a visat. Nu s-a auzit de căsătoria legalizată între persoane de același sex, sau de legalizarea de către Uniunea Europeană a posibilității ca bărbații să nască urmași, iar în unele părți din Europa să nu mai fie numiți părinții, tată și mamă, ci părinte unu și părinte doi, iar nou născuții să fie botezați la o vârstă mai mare, când vor hotărî ei ce sex și nume vor să-și aleagă. Nu am auzit nici de cei care doresc, prin intervenție chirurgicală, să-și poată schimba identitatea sexuală.
Parcă s-a întors lumea pe dos, spun unii din lumea creștină.
Pe lângă aceste lucruri aberante se forțează, de unele cercuri, introducerea în grădinițe și școli elementare a educației sexuale.
În demonstrațiile pe străzile Europei, copiii noștri pot vedea cum se sărută doi bărbați între ei și neștiutori fiind cred că asta este ceva normal.
Doresc cu aceste gânduri ca cei patru nepoți și trei strănepoți ai mei să aibă în continuare o viață liniștită, cu o ideologie curată, în cultura și religia moștenită de sute de ani.
Dar mai există un alt pericol pentru Europa creștină, cea a intrării necontrolate a migranților cu cultura și religia lor, care în mod sigur vor aduce schimbări radicale pe continent.
Susțin și sunt de acord (nu o neg) cu hotărârea guvernului Orban, din Ungaria, prin care se interzice anumitor cercuri să facă educație sexuală în școli și grădinițe. La fel îl susțin când spune că ajutorul europenilor trebuie dus acasă la migranți și nu să ne invadeze continentul nostru.
Emeric VARGA, pensionar

1 COMENTARIU

  1. am verificat și acel bărbat care este unicul in lume și a „născut”, Atenți el sa născut femeie și a luat hormoni de bărbat și din toată povestea I-A Crescut Doar „BARBA ” în rest nimic , ” jos tot femeie a rămas ” așa ca este imposibil ca un Bărbat să Nască !!!, el ,pardon ea !! ,s-a ales cu o sumă imensă de bani din această poveste ,defapt acest lucru cred ca a fost premeditat pentru a face Mii de Dolari!!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.