Trei cluburi maramureșene, la două competiții din Ungaria

0
74

800 de sportivi din 16 țări au participat la ediția 55 a Cupei Ungariei la orientare, concurs susținut în perioada 10-15 august în localitatea Solvadkert.
Din Maramureș s-au înscris sportivi de la cluburile Maratin Rivulus Dominarum Baia Mare, Nord Baia Mare și Spria Baia Sprie, iar din România a mai fost prezent Orienteering Târgu Mureș. Competiția s-a derulat pe parcursul a cinci zile, în unele zile cu temperaturi între 39 și 41 de grade, iar pe lângă Cupa Ungariei organizatorii au mai avut în agendă și Szeged Kupa, rezultatele acesteia cumulându-se cu parcursul sportivilor din zilele 4 și 5.
Maratin Rivulus Dominarum s-a prezentat în țara vecină cu șapte sportivi care au realizat rezultate satisfăcătoare, în condițiile în care doi dintre ei au avut contact pentru prima oară la un concurs de asemenea anvergură. Ioana Pop a avut cea mai elocventă clasare dintre toți sportivii clubului, medalie de bronz în cadrul categoriei 21B. În prima jumătate a clasamentului s-au clasat Emanuel Petruș, locul 17 din 32 concurenți la categoria M14B, Otilia Neuschli, locul 18 din 27 la categoria F16B, Maria Pop, locul 15 din 35 la categoria F21Br, și Miron Pop locul 6 din 53 concurenți la Open. La Szeged Kupa, Ioana Pop s-a plasat pe locul 3.
Mai amintim și locul 6 obținut de Lucas Tamas de la Nord Baia Mare la M16B. Informații și foto furnizate de Conrad Nagy.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.