Comisar-şef Gelu Brodaci – 36 de ani în poliţie

0
1536

Vineri dimineaţă, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, a avut loc festivitatea de retragere din activitate, prin pensionare, a comisarului şef de poliţie Gelu Brodaci, şeful Serviciului Criminalistic.

Comisarul şef de poliţie Gelu Brodaci a absolvit Şcoala de Ofiţeri Activi Bucureşti, profilul Poliţie, în 23 august 1983, fiind repartizat la serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Maramureş. În luna aprilie 1994, ofiţerul a fost numit în funcţia de şef Birou Criminalistic, până în noiembrie 2001, când a fost numit în funcţia de şef Serviciu Criminalistic, funcţie deţinută până la încetarea raporturilor de serviciu.
În cadrul festivităţii de ieri, şeful inspectoratului, chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş l-a felicitat pe comisarul şef de poliţie Gelu Brodaci pentru eforturile şi sacrificiile depuse în interesul instituţiei şi al comunităţii, acordându-i o plachetă şi o diplomă de onoare.
„Azi, un coleg şi prieten apropiat se pensionează după 36 de ani de activitate, o viaţă de om. În această perioadă şi-a tratat colegii cu respect, iar atribuţiile, cu responsabilitate. Îi mulţumim colegului nostru pentru dăruirea cu care şi-a desfăşurat întreaga activitate şi îi dorim sănătate, bucurii şi linişte alături de cei dragi” – a precizat şeful inspectoratului, chestor dr. Viorica Marincaş.
Vizibil emoţionat, comisarul şef de poliţie Gelu Brodaci le-a transmis colegilor: „Sunt mândru că am fost poliţist, sunt mândru că am fost criminalist, profesie pe care nu am trădat-o de la absolvire până în acest moment. Mulţumesc conducerii inspectoratului şi colegilor pentru încrederea, sprijinul şi colaborarea acordate în toată această perioadă”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.