Siguranţa pietonilor în atenţia poliţiştilor!

0
282

Amenzi de peste 16.000 lei şi 9 permise reţinute  
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor rutieri. Astfel, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare şi cei din Dragomireşti au acţionat pentru depistarea şi tragerea la răspundere a participanţilor la trafic care pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. 9 şoferi au rămas fără permise de conducere iar alţi 49 au fost sancţionaţi cu amenzi de peste 16.000 lei.

Marţi, 7 februarie, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii, urmărindu-se depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea străzii sau pe trecerea pentru pietoni.
În cadrul acţiunii au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 10.500 lei, şi au fost reţinute 9 permise de conducere.
Poliţiştii din Dragomireşti au acţionat pe DJ 186 pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor de drum. În urma controalelor, poliţiştii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 6.000 lei iar ca măsură complementară au retras 3 certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.