Conferinţa de presă la PNL Sighet

0
323

La sediul PNL Sighetu Marmaţiei, a avut loc o conferinţă de presă susţinută de Florin Mircea, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt, Daniela Oniţa-Ivaşcu, preşedinte PNL Sighet, Grigore Şteţ, vicepreşedinte, şi Ioan Berci, secretar al organizaţiei PNL.
Dna preşedinte Daniela Oniţa Ivaşcu (care este şi consilier local) a vorbit despre ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Sighetu Marmaţiei ce a avut loc vineri, 26 octombrie. S-a pus accent pe proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei de circulaţie, menţionând importanţa acesteia şi modul prin care ea se poate implica în rezolvarea multor probleme ce ţin de acest aspect în municipiul dintre ape, mai ales în centrul istoric, proiect care a trecut cu succes de proba votului în Consiliu. În cadrul conferinţei de presă, Daniela Ivaşcu-Oniţa a mai vorbit despre slaba implicare a executivului sighetean în problemele obştei, criticând şi faptul că pe 25 octombrie, de Ziua Armatei sărbătorită anual la Sighet, de această dată, Primăria Sighet nu a organizat nimic, motiv pentru care PNL Sighetu Marmaţiei s-a autosesizat şi a purces la depunerea unei coroane de flori la Monumentul Ostaşului Necunoscut din centrul nou al municipiului.
Ing. Şteţ Grigore, administratorul interimar al societăţii de transport în comun MaraNord, a vorbit despre stadiul în care se află proiectul de 5.000.000 euro pentru achiziţionarea a 7 autobuze electrice, proiect ce cuprinde şi amplasarea staţiilor de încărcare electrică. Din păcate, se constată o lipsă de implicare a factorilor responsabili din cadrul Primăriei Sighet – a mai menţionat administratorul mâhnit pe funcţionarii ce nu respectă termenele prevăzute în derularea acestui important demers.
Prof. Ioan Berci s-a referit la un proiect legat de învăţământ, un proiect prin care elevii de liceu vor primi meditaţii gratuite la matematică, program de pregătire pentru bacalaureat care s-a mai realizat cu succes şi în anii 2016-2017.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.