Redirecţionaţi 3,5% către Asociaţia Caritas Maramureş!

0
40
business, office, school and education concept - man filling tax form

Sprijiniţi dezvoltarea comunităţii locale prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia Caritas Maramureş!
Pentru ONG-urile care activează în domeniul social, sumele provenite din redirecţionarea impozitului pe venit reprezintă un ajutor important, subvenţiile de stat în ultimii ani fiind tot mai puţine şi mai nesigure.
Cu o tradiţie de 20 de ani, Asociaţia Diecezană Caritas Greco Catolic Maramureş este unul din cele mai vechi ONG-uri, furnizori de servicii sociale acreditaţi din regiune. Prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul dumneavoastră pe venit către Caritas, sprijiniţi dezvoltarea comunităţii locale. Redirecţionarea puteţi să o solicitaţi prin completarea formularului 230 şi prin depunerea acestuia la sediul ANAF, respectiv puteţi să-l transmiteţi pe cale poştală, dar poate fi completat şi online până pe data de 15 martie.
Conform legilor în vigoare, formularele pot fi colectate şi depuse şi de către ONG-urile beneficiare, de aceea puteţi să vizitaţi cu încredere biroul Caritas din Baia Mare, str.Victoriei nr.82/21, pentru completarea şi predarea formularului.
Datele organizaţiei sunt următoarele: Asociaţia Diecezană Caritas Greco Catolic Maramureş, Cod de identificare fiscală: 11326615, Cont bancar (IBAN): RO85RN CB0182034154220001. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.