În Baia Sprie • Persoană decedată într-un incendiu

0
60

Miercuri seara, la ora 20.34, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil, situat pe strada Lunci, a izbucnit un incendiu.
La fața locului, polițiștii au constatat că în interiorul imobilului se afla o persoană carbonizată, un bărbat de circa 60 de ani.


Acțiuni pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2

La activitățile desfășurate miercuri, 11 noiembrie, au participat 132 de polițiști din cadrul IPJ, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și reprezentanți ai ISU, ANPC, DSVSA, OPC și ITM.
În cadrul celor 19 acțiuni punctuale, au fost verificate 166 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1.373 de persoane și au fost verificate 69 de mijloace de transport, din care 26 mijloace de transport public în comun și 18 operatori au­to­ri­zați/transportatori de persoane.
În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 149 sanc­țiuni contravenționale, astfel:
• 144 – pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală
• 2 – pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea
• 3 – operatorilor economici pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții.
În noaptea de miercuri spre joi, au fost depistate 37 de persoane care nu au respectat măsurile privind deplasarea/libera circulație și o instituție/autoritate publică/operator economic care a organizat programul de lucru cu încălcarea legii.
Astfel, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale persoanelor fizice și o sancțiune unui operator economic pentru organizarea programului de lucru cu încălcarea legii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.