În boală nimeni nu trebuie să fie singur! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

0
141

Acum, după 40 de zile, când sufletul iubitului meu soț, ION SĂCĂLEAN, a plecat spre tărâmurile împlinirii adevărate, aduc cele mai calde și reale mulțumiri tuturor celor care, prin scris, prin vorbă și prezență, ne-au mângâiat suferința. În cele scrise s-au scos în evidență meritele lui ca profesor, muzician, dirijor, prin a cărui activitate neobosită a fost o emblemă a culturii maramureșene și nu numai.
Aduc elogiu muncii neobosite a colectivului de medici, asistente și întregului personal al secției de oncologie, de la Spitalul Județean, condusă de medicul Dumitru Filip. Pe lângă o pregătire medicală foarte bună, medicul șef, prin căldură, modestie, empatie știe să se apropie de suferința bolnavilor, insuflându-le speranțe de vindecare.
Are o colaborare bună cu secțiile medicale tangente oncologiei (radiologie, chirurgie generală și vasculară, laboratorul de analize medicale, farmacie și cu alte secții oncologice din centrele universitare), fapt ce constituie un real sprijin pentru bolnavul oncologic.
Îl apreciez pe dr. Filip Dumitru ca medic meritoriu care știe cât de apăsătoare este boala în această zbuciumată perioadă, prezentându-i mulțumiri pentru ajutorul oferit timp de 7 ani.
Dr. Ioana MAILATESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.