Cu om în plus, doar remiză în lupta pentru locul doi

0
113

CSM Sighetu Marmației – CSM Olimpia Satu Mare 2-2 (2-1)

Lupta pentru locul secund în Seria 10, eligibil pentru participarea la primul baraj pentru promovarea în Liga 2, rămâne în continuare deschisă. Derbiul din etapa 6 de Play-Off disputat vineri pe Stadionul Solovan, dintre CSM Sighetu Marmației și CSM Olimpia Satu Mare, s-a încheiat nedecis, 2-2 (2-1), context în care ocupanta poziției a doua se va cunoaște, probabil, după ultima etapă, când cele două adversare se vor reîntâlni pentru a treia oară la Satu Mare în această fază.

Cu o asistență de aproximativ 2.000 de spectatori, derbiul de la Sighet a început furibund, cu două goluri marcate în primele 10 minute. Mai întâi au deschis scorul gazdele, în minutul 2, prin Emanuel Mensah, care a profitat de o greșeală imensă a portarului Toderean. Replica oaspeților nu s-a lăsat așteptată și Emanuel Negru a restabilit egalitatea imediat, în minutul 10. Jucătorii lui George Zima nu acuză șocul golului încasat și în minutul 27 vor reintra în avantaj, gol izbutit de același Emanuel Mensah. Misiunea sighetenilor devine și mai simplă din minutul 32, când autorul golului sătmărean, Emanuel Negru, este eliminat pentru un fault în poziție de ultim apărător.

Ceea ce trebuie să fie un meci la discreția celor de la CSM Sighet, s-a transformat într-o dominare totală a vizitatorilor, care nu au acuzat lipsa numerică. CSM Olimpia a dominat autoritar partea secundă, a avut mai multe situații clare a marca, doar una transformată în gol, în minutul 55, Ervin Zsiga egalând din penalty. Gazdele nu s-au regăsit deloc și au obținut în cele din urmă doar o remiză, irosind oportunitatea de a se desprinde la trei puncte față de principala contracandidată.

CSM Sighetu Marmației: Berințan – Pedro, A. Brașovean (46, F. Simion), Ndiaye, Tomșa, Abdullah, Andreas, Șofroni (84, Bor), Zaharia (70, Guigui), Mensah, Mitruscsak. Antrenor: George Zima.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.