Încă un pas către menținere

0
131

CS Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 2-0 (2-0)

 CS Minaur Baia Mare a făcut încă un pas către menținerea în Liga 3 după victoria la două goluri conturată, vineri, împotriva celor de la Lotus Băile Felix, din prima rundă a returului de Play-Out. Maramureșenii și-au asigurat cele trei puncte încă după primele 45 de minute, când au marcat de două ori, de altfel și singurele reușite ale partidei, și rămân invincibili în confruntările din această fază.

Băimărenii au intrat repede la conducere pe Stadionul ”Viorel Mateianu”, Denis Matei fructificând în minutul 11 pasa primită de la Raphael Stănescu. La adăpostul unui avantaj fragil, ”galben-albaștrii” au continuat insistența la poarta adversă, care a dat roade în finalul primului mitan, în minutul 43, Raul Vitan asigurând o diferență confortabilă la finalul primelor 45 de minute.

În partea secundă pe tabelă nu se mai schimbă nimic, cu toate că au existat permutări și de o parte și de alta și confruntarea se finalizează cu victoria formației de sub ”Dealul Florilor” și cu menținerea pe locul 7 în faza de Play-Out.

CS Minaur Baia Mare: E. Breban – Csiszer, L. Achim, D. Simion, D. Mureșan, Cândea (80, Dobrean), Vitan (80, B. Pop), D. Matei, Stănescu (80, Serediuc), Ștefănescu (67, Cin), Batin (67, Șter). Antrenor: Ciprian Danciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.