18.000 lei amenzi și produse confiscate

0
45

Joi, 8 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au executat acțiuni pe linia prevenirii, descoperirii și combaterii evaziunii fiscale, pentru protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicit, precum și pentru combaterea ilegalităților ce se comit pe timpul transportului, depozitării și comercializării cerealelor.
În cadrul acțiunii au fost verificate 8 societăți comerciale, 6 persoane fizice și 41 mijloace de transport care desfășoară activități pe zona Baia Mare și Sighetu Marmației, în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare, precum și în domeniul transportului, depozitării și comercializării cerealelor.
Polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.000, au confiscat 6 produse de panificație, în valoare de 300 lei, și 422 bani în numerar.
Totodată, pentru încălcarea prevederilor OUG 28/1999, s-a dispus suspendarea activită­ții unei societăți comerciale din Sighetu Marmației, până la remedierea neregulilor constatate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.