Patru medalii pentru Prodance 2000 la “Cupa Potaissa”

0
179

A fost un sfîrşit de săptămână intens pentru sportivii de performanţă de la şcoala de dans Prodance 2000, datorită participării la Concursul Naţional de Dans Sportiv “Cupa Potaissa” de la Turda şi a participării la seminarul de pregătire susţinut de Marco Cavallaro şi Letizia Ingrosso – campioni naţionali ai Italiei la dans sportiv.
Două perechi de la Prodance 2000 au participat sîmbătă, 25 noiembrie, la Concursul Naţional “Cupa Potaissa” desfăşurat la Turda, obţinînd o medalie de aur, trei medalii de bronz şi o calificare în finală. Astfel, sportivii Darius Frîncău şi Teodora Trufan au cucerit medalia de aur la categoria Basic 12-13 ani Latino şi alte 3 medalii de bronz la categoriile Basic 12-13 ani Standard, Open 12-15 ani Standard şi Open 12-15 ani Latino. Perechea formată din Daniel Turon şi Elisa Cucoşel au fost la doar o treaptă de podium, obţinînd locul 4 la categoria Precompetiţional 2 dansuri 8-9 ani.

Darius Frîncău şi Teodora Trufan
Darius Frîncău şi Teodora Trufan

Sfîrşitul de săptămînă a fost marcat şi de un seminar de pregătire în dansurile standard organizat de şcoala de dans băimăreană pentru sportivii de performanţă, antrenori fiind, de această dată, Marco Cavallaro şi Letizia Ingrosso – campioni naţionali ai Italiei la dans sportiv, multipli finalişti la campionatele europene şi mondiale de dans sportiv la categoriile amatori şi profesionişti. În 2015 ei au fost medaliaţi cu bronz la Campionatul Mondial de Profesionişti care a avut loc în Leipzig – Germania.
Sportivul Marco Cavallaro a mai susţinut un seminar de pregătire la şcoala de dans Prodance 2000 în luna octombrie a acestui an, revenirea sa împreună cu partenera de dans fiind apreciată şi valorizată de către perechile participante la sesiunea de antrenamente.
Pe agenda şcolii de dans figurează, în perioada următoare, concurarea la două competiţii de dans sportiv, un spectacol de sărbători, trei evenimente de absolvire şi o Gală caritabilă pentru marcarea sfîrşitului de an.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.