Polițist de frontieră și campion la culturism și fitness

0
116

“Pamela Kiss este colega noastră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Lucrează în cadrul Compartimentului Tehnico-Administrativ, după ce, timp de 12 ani, și-a desfășurat activitatea la supravegherea frontierei de stat”, este descrierea Poliției de Frontieră despre polițista campioană la culturism și fitness.
Pamela este însă pasionată și de alte discipline, pe care le și practică de altfel – aerobic, karting și automobilism.
Cele mai recente rezultate au fost cele obținute la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, competiție desfășurată în toamna acestui an, la Sibiu. Pamela a cucerit titlul național la Seniori Women Phisique și la Master Women Phisique.
“A practicat sportul dintotdeauna. Handbal sau atletism, automobilism sau karting. În orice ramură a activat, a ajuns să obțină rezultate foarte bune. Dar, dintre toate, culturismul și fitnessul i-au adus cele mai importante rezultate. Din 2011-2012 practică și aerobicul. În 2013 a simțit nevoia de a trece la o altă etapă. Era conștientă de faptul că, până la urmă, corpul ei poate mai mult și își dorea o formă fizică în care musculatura să fie mai bine definită. O vreme a mers în paralel cu aerobicul și fitnessul, după care s-a mutat în sala de forță. Nu trecea zi în care să nu intre în sala de antrenament. În final, participarea la Grand Prix-ul din Dej, din 2017, a venit natural. De aici până la participarea la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness nu a mai fost decât un pas. Toți ceilalți pași mărunți, de până atunci, nu au făcut decât să îi croiască un drum sigur spre atingerea performanțelor”, precizează cei de la Poliția de Frontieră.
Pasiunea ei este cea care o motivează în fiecare zi să intre, cu perseverență, în sala de pregătire. “Cel mai mult sufăr, în acea perioadă, că nu pot să consum fructe. În rest, nu pot spune că este atât de greu, fiindcă am un obiectiv clar, care mă încarcă pozitiv și mă motivează”, spune Pamela.
Susținerea o are mai ales din partea soțului său – Bertalan Cristian Kiss – și el un campion (la raliu, karting și… dans sportiv!). Dar și din partea unei multiple campioane naționale și internaționale în același domeniu – Paula Oiegaș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.