Înscrieri la Festivalul Naţional Concurs pentru copii „Cât îi Maramureşul”

0
60

Ansamblul Folcloric Național ,,Transilvania” organizează Festivalul Național Concurs pentru copii „Cât îi Maramureșul”, ediția a IV-a , în data 11 decembrie 2022. Festivalul este organizat în parteneriat cu Teatrul Municipal Baia Mare.
Concursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-15 de ani care dovedesc reale calităţi vocale şi interpretative și o bună cunoaştere a zonei din care provin (pe care o reprezintă). Festivalul Național Concurs se adresează copiilor (solişti vocali) care vor cânta atât cu orchestra Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania, cât şi cu negativ. Concurenţii vor pregăti două cântece din zona pe care o reprezintă. Juriul Festivalului Concurs este format din specialialişti ai folclorului.
Înscrierile se fac la adresa de email: ansamblultransilvaniamm@ gmail.com până în data de 30 noiembrie 2022. Taxa de înscriere/participare este 100 lei/participant, care va fi achitată la sediul Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania. Informaţii suplimentare la nr. de telefon 0262/214 643 şi 0748 116 313, între orele 8-16.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.