Vocea studenților de la CUN Baia Mare, 19 ani de activitate

0
43

În 8 mai, Liga Studenților “Pintea Viteazul” (LSPV) a împlinit 19 ani de activitate, ligă care reprezintă cu succes vocea studenților de la Centrul Universitar Nord Baia Mare, parte a Universității Tehnice din Cluj-Napoca.
Prin intermediul proiectelor și evenimentelor realizate, cum ar fi Tinerii de azi, liderii de mâine sau Nord Universitar, precum și al campaniilor de informare a studenților pe care le desfășoară recurent, Liga Studenților “Pintea Viteazul” a contribuit la dezvoltarea comunității studențești din Baia Mare și a creat oportunități de dezvoltare pentru tinerii din municipiu.
“Pe parcursul celor 19 ani de angajament și pasiune, membrii noștri (n.r. – LSPV) au fost artizanii schimbărilor în comunitatea studențească. Cu fiecare zi și fiecare inițiativă, am contribuit la vitalitatea vieții de student și am asigurat ca fiecare acțiune a noastră să atingă standardul cel mai înalt de excelență. Este o călătorie de care suntem mândri, o poveste scrisă cu inimile noastre și fiecare pas făcut în slujba studenților și a calității educației”, menționează reprezentanții Ligii Studenților “Pintea Viteazul”.
“Vom continua să fim vocea și forța de schimbare pentru studenți, să ne luptăm pentru drepturile și interesele lor cu o pasiune nemărginită și să punem bazele unor proiecte și inițiative care să facă diferența”, concluzionează cei de la LSPV cu ocazia celor 19 ani de activitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.