Dosare penale pentru comercializarea unor produse contrafăcute

0
20

Joi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilicite, să­vârșite în domeniul migrației ilegale și drepturilor de autor și conexe.
Astfel, la două societăți comerciale au fost identificate ca fiind expuse spre comercializare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte care purtau însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României, fiind constatate 19 infracțiuni. Cercetările continuă în cadrul a două dosare penale.
În vederea continuării cercetărilor au fost ridicate 91 articole vestimentare și 18 perechi de încălțăminte, prezentând suspiciuni de contrafacere, în valoare de aproximativ 6.000 lei.

Tânăr reținut pentru 4 furturi

Polițiștii din Groși au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Coltău, privind săvârșirea a 4 fapte de furt calificat, sesizate de persoanele vătămate în 31 iulie și în luna august.
Tânărul ar fi acționat, cu precădere în timpul nopții, în locuințe și anexe ale acestora situate în localitatea Coltău, folosind diferite metode de operare, de unde a sustras bunuri, cauzând un prejudiciu de 5.100 lei, recuperat parțial.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Poliției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.