Maria Botiz, dublă campioană națională

0
49

După aurul cucerit în proba de 80 m plat, Maria Botiz a urcat pe prima treaptă a podiumului și la săritura în lungime, devenind dublă campioană națională. Cele două medalii de aur au fost obținute la Campionatul Național destinat copiilor de 13-14 ani, desfășurat în 1-2 iunie la București.
„Maria Botiz ne-a făcut încă o dată mândri și a demonstrat că prin muncă se obțin rezultate. La doar 12 ani, atleta a devenit dublă campioană națională!”, ne informează cei de la Fabrica de Campioni
În a doua zi a Campionatului Național U13-U14, de la București, Maria a participat și la proba săritura în lungime. Din 38 de participante, sportiva noastră a avut cea mai bună săritură: 4,78m. Astfel, a obținut a doua medalie de aur.
„Performanța Mariei se datorează și antrenoarei Silvia Marta, cea care a descoperit-o la acțiunea de selecție din Ruscova. Le transmitem felicitări amândurora!
Fabrica de Campioni descoperă copii talentați și îi ajută să devină campioni, iar rezultatele obținute de Maria sunt cea mai bună dovadă. Suntem convinși că vor urma și alte medalii și ne dorim ca performanța Mariei, dublă campioană națională, să fie urmată de cât mai mulți copii!”, mai precizează cei de la Fabrica de Campioni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.