Urmărit general, reţinut la intrarea în România

0
389

Duminică, 20 decembrie, în jurul orei 11, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni – ITPF Sighetu Marmaţiei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat, care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.
Poliţistul de frontieră a constatat faptul că documentul nu întruneşte condiţiile de formă şi fond ale unei cărţi de identitate autentice, iar în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul se numeşte Daniel Petru K., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj, iar pe numele lui, Judecătoria Gherla emisese un mandat european de arestare.
Bărbatul era condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, persoana în cauză fiind cercetată pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals privind identitatea, tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Cetăţeanul român a fost predat Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.