Eliza Buceschi va fi antrenată de tatăl ei

0
566

HC Dunărea Brăila a transferat-o pe băimăreanca Eliza Buceschi, handbalistă care ultima dată a apărat culorile clubului danez FC Midtjy­lland şi care acuma va fi antrenată de tatăl ei, Costică Buceschi, actualul tehnician de la Brăila. Sportiva în vîrstă de 23 de ani a mai evoluat de-a lungul timpului pentru HCM Baia Mare, Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Thuringer HC.
La puţin timp după încheierea sezonului competiţional intern, HC Dunărea a început deja campania achiziţiilor, iar conducerea echipei brăilene a reuşit deja un supertransfer, este vorba despre Eliza Buceschi, cel mai bun produs al handbalului feminin românesc din ultima vreme.
La 23 de ani Eliza Buceschi are deja un palmares internaţional impresionant la senioare. Băimăreanca născută pe 1 august 1993 a fost considerată ca fiind cea mai bună tînără handbalistă în sezonul 2014-2015 al Ligii Campionilor, a fost inclusă în echipa ideală sub 22 de ani, ca fiind cel mai bun coordonator de joc la Campionatul Mondial din 2015, unde a cucerit bronzul cu România. A fost nominalizată, de asemenea, printre primele cinci jucătoare sub 22 de ani din Liga Campionilor, ediţia 2015-2016. FC Midtjylland a fost ultima echipă la care a activat jucătoarea originară din Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.