Exclusiv: “Este visul oricărui jucător să devină golgheter” (Paul Batin)

0
437

Paul Batin este unul dintre cei mai în formă atacanţi ai Ligii 1, băimăreanul fiind, la finalul turului, pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu alţi trei jucători, cu şase reuşite şi două pase decisive. Evoluţia excelentă şi golurile sale au făcut ca formaţia sa de club, Concordia Chiajna, din echipă condamnată la retrogradare în urmă cu cîteva etape, să ajungă acum la patru puncte de play-off. Ultimul gol al atacantului băimărean a venit luni seara, în duelul din deplasare cu FC Voluntari, care a adus la finalul celor 90 de minute trei puncte imense şi, totodată, al treilea succes la rînd.
– Paul, felicitări! Şase goluri şi două pase decisive la finalul turului. Care e secretul formei în care te afli?
– Mulţumesc frumos! Sînt fericit pentru parcursul care l-am avut pînă acum, mai ales că golurile pentru un atacant sînt importante pentru încredere şi moral. Dar în acelaşi timp mă bucur şi pentru pasele de gol. Secretul este multă muncă, seriozitate şi noroc în acelaşi timp.
– Trei victorii consecutive. Ce a adus nou tehnicianul Ion Moldovan?
– Da, am legat trei victorii consecutive, extrem de importante din toate punctele de vedere. Noul antrenor ne-a dat multă încredere şi datorită muncii noastre am reuşit să avem parcursul excelent din ultimele etape.
– Dacă în urma cu cîteva etape eraţi mai aproape de retrogradare, acum sînteţi la patru puncte de play-off.
– Aşa este, în urmă cu trei etape eram jos în clasament, dar aceste victorii ne-au adus o oarecare linişte. Totodată, trebuie să rămînem concentraţi pe mai departe, fiindcă la fel de uşor putem ajunge din nou jos.
– Te gîndeşti la titlul de golgheter, în condiţiile în care eşti pe primul loc, desigur, la egalitate cu alţi trei jucători?
– Este visul oricărui jucător să devină golgheter, dar mai sînt multe meciuri de jucat şi se poate întîmpla orice. În primul rînd îmi doresc să fiu sănătos, restul venind de la sine!
– Şi o ultimă întrebare. Există în planurile tale de viitor o revenire în fotbalul băimărean?
– Normal că îmi doresc să mă întorc acasă la un moment dat să joc pentru echipa care m-a ajutat să ajung în fotbalul de performanţă. Doar că îmi propun să mai evoluez cîţiva ani la nivelul primei ligi, iar dacă în Baia Mare va exista echipă de liga a doua, dornică de performanţă, mă voi întoarce. Mai ales că oamenii din Baia Mare au cultura fotbalului şi merită să aibă echipă în Liga 1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.