Premii pentru “Micii antreprenori”

0
72

Vineri, 11 mai 2018, la Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ Maramureş, a avut loc acţiunea de premiere a micilor antreprenori precum şi a cadrelor didactice implicate în proiectul judeţean ”Micii antreprenori”. Elevi şi cadre didactice de la mai multe unităţi şcolare au primit diplome din partea organizatorilor: Şcoala ”Nicolae Bălcescu”, Şcoala ”Mihail Sadoveanu”, Şcoala Firiza, Şcoala ”Vasile Alecsandri”, Şcoala ”Petre Dulfu” şi Şcoala Nicolae Steinhardt (Rogoz). “Firmele” prezentate au avut profile diferite: patiserie, arhitectură, turism, produse confecţionate prin metoda quilling. Premierea a fost făcută de prof. Livia Pop (Inspectoratul Şcolar Maramureş).
“Suntem la ediţia a VI-a a proiectului judeţean ”Micii antreprenori”. Totul a început de la o idee, în cadrul unei întâlniri a profesorilor de Educaţie Tehnologică din judeţ, care s-a concretizat ulterior într-o competiţie concurs în care cei mai creativi şi cei mai ambiţioşi elevi îşi aduc contribuţia la succesul micilor antreprenori din judeţ”, a declarat coordonatorul proiectului, prof. Pop Silvia.
Au expus inventică elevi de la Palatul Copiilor şi Colegiile tehnice: George Bariţiu, Anghel Saligny şi Aurel Vlaicu din Baia Mare. (p.s.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.