Autoturisme căutate în Marea Britanie şi Franţa, descoperite la frontieră

0
136

Poliţiştii de frontieră au depistat în urma misiunilor desfăşurate în zona de competenţă patru autoturisme care figurau în bazele de date ca fiind căutate de către autorităţile din Marea Britanie sau Franţa. Cele patru vehicule, în valoare totală de aproximativ 216.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Este vorba despre: Volvo XC60, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român S.A., în vârstă de 41 de ani, Mercedes Benz E220, condus de cetăţeanul român Mircea M., în vârstă de 68 de ani, Citroen C4, înmatriculat în Serbia, condus de cetăţeanul sârb Stanisa M., în vârstă de 46 de ani, şi Audi, cu număr de înmatriculare specific Ma­rea Britanie.

Ţigări, în valoare de peste 156.000 lei, confiscate la frontiera de nord

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit un autoturism de teren, în care se aflau aproximativ 13.300 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 156.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.