Sesiune de instruire • Finanţări pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie

0
70

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, organizează, luni, 24 septembrie, cu începere de la ora 11, o sesiune de instruire pentru agenţii economici pe tema: Obţinerea unor finanţări prin HG nr. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie.
Sesiunea de instruire va fi susţinută de către Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca – Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate, care va face o prezentare generală a prevederilor HG nr. 807/2014, cu modificările şi completările ulterioare, a Ghidului solicitantului – Revizia 2, precum şi a Ghidului de plată – Revizia 2.
În cadrul acestei întâlniri, nu se vor analiza proiecte de investiţii şi nu se va stabili eligibilitatea acestora. Stabilirea eligibilităţii unui proiect de investiţii se poate determina numai după depunerea Cererii de acord pentru finanţare, însoţită de documentele justificative, conform prevederilor legale şi doar după finalizarea procesului de analiză.
Loc desfăşurare eveniment: sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, Baia Mare, Bd. Unirii nr. 16, parter, Sala Polivalentă. Participarea este gratuită!
Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare: tel. 0262-221510, 0362-405303; fax: 0262-225794; e-mail: cci_mm@ccimm.ro. Persoană de contact: Alina Dulf, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.