Urmărită în Belgia, depistată în Borșa

0
106
Foto: arhivă

În cadrul unei activități specifice organizată, luni, 12 noiembrie, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Borșa au depistat o persoană urmărită internațional.
Este vorba despre o tânără, de 25 de ani, din oraș, pe numele căreia autoritățile judiciare din Belgia au emis Mandat European de Arestare pentru comiterea de infracțiuni contra persoanei.
Tânăra a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, și ulterior Curții de Apel Cluj, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

A fost identificat un sătmărean care nu a achitat într-o stație de carburanți

În cursul lunii octombrie, polițiștii au fost sesizați că o persoană necunoscută a alimentat autoturismul într-o stație de carburanți, situată pe strada Victoriei din Baia Mare, și a plecat fără a achita contravaloarea combustibilului. Prejudiciul a fost de aproape 150 lei.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat un bărbat, de 43 de ani, din Racșa, județul Satu Mare, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Furt clarificat de polițiștii băimăreni

Smartphone-urile sunt în continuare bunuri țintite de hoți. Sesizările înregistrate de polițiști relevă faptul că telefoane mobile sunt sustrase atât în locurile publice, aglomerate, dar și din locuințele ale căror proprietari ignoră măsurile minime de asigurare a căilor de acces. Polițiștii iau măsuri de fiecare dată când sunt sesizați cu privire la furtul unui astfel de bun.
Luni, 12 noiembrie, polițiștii au identificat un tânăr care avea astfel de îndeletniciri infracționale. Furtul a fost sesizat în data de 26 octombrie. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au constatat că persoane necunoscute au profitat de faptul că ușa de acces a unui imobil, situat pe B-dul Unirii, din Baia Mare, a fost lăsată deschisă și neasigurată și au sustras un telefon mobil, în valoare de 1.000 lei.
Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii au dus la identificarea unui tânăr, de 18 ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia, urmând ca la finalizarea lor să dispună măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.