„Repere economice maramureșene” – ediția 2018

0
76

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a editat, la începutul acestui an, revista „Repere economice maramureșene 2018” – o analiză detaliată a celor mai importante date ale economiei locale. Principalele surse de informații ce stau la baza lucrării provin de la Ministerul Finanțelor Publice, Oficiul Național al Registrului Comerțului, Direcția Județeană de Statistică, Institutul Național de Statistică, surse publice, dar și baza de date proprie CCI Maramureș.
Datele financiare prezentate în lucrare sunt aferente bilanțurilor anuale din perioada 2008-2017, depuse de către firmele înregistrate cu sediul social în județul Maramureș.
Lucrarea cuprinde date generale despre județ, statistica înmatriculărilor, statistici referitoare la asociați și acționari, situații pe domenii de activitate în ceea ce privește cifra de afaceri, profitul brut, pierderile, numărul salariaților. De asemenea, sunt analizați parametrii economici din teritoriu: municipii, orașe și comune.
Un capitol aparte îl constituie analiza evoluției principalilor indicatori de bilanț în perioada 2013-2017, pe domenii de activitate.
În plus este analizat locul județului Maramureș, într-un clasament național, în ceea ce privește Produsul Intern Brut sau alți indicatori precum importul sau exportul. Revista, care mai cuprinde o detaliere a serviciilor oferite de CCI Maramureș, va fi oferită gratuit autorităților locale și naționale, partenerilor de dialog, precum și membrilor CCI Maramureș.
Persoanele interesate o pot consulta la sediul CCI Maramureș, Baia Mare, B-dul Unirii nr. 16, sau la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.