Baia Mare – gazdă primitoare pentru delegaţia din Republica Moldova

0
89

Luni, 25 februarie, o delegaţie a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, condusă de vicepreşedintele Mihai Bilba, însoţit de Carolina Chiper, şefa departamentului de Târguri Expoziţii a aceleiaşi instituţii, s-au aflat în Baia Mare, într-o vizită de lucru în vederea pregătirii împreună cu CCI Maramureş a primei ediţii a manifestării expoziţionale „Fabricat în Republica Moldova”.

Delegaţia a fost primită şi la sediul Consiliului Judeţean Maramureş de către preşedintele Gabriel Zetea.
În cadrul întâlnirilor au avut loc discuţii prin care reprezentanţii instituţiei camerale şi ai mediului de afaceri din Republica Moldova şi-au exprimat deschiderea cu privire la viitoarele colaborări cu judeţul Maramureş, dar şi dorinţa de intensificare a relaţiilor economice dintre cele două zone.
„Datorită parteneriatului de anul trecut între reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie din Moldova şi CCI Maramureş, prin participarea la Jubileul cameral moldovenesc, s-a stabilit de comun acord că se va organiza în Maramureş prima ediţie a manifestării Fabricat în Republica Moldova” – a declarat Florentin Nicolae TUŞ, preşedintele CCI Maramureş.
Între timp, la începutul anului, o delegaţie a CCI Maramureş, însoţită de oameni de afaceri maramureşeni, a participat la o misiune economică şi la un târg de profil în Chişinău, la care s-au perfectat aceste detalii ale organizării ulterioare a evenimentului. S-a stabilit ca firme moldoveneşti să expună în cadrul manifestării expoziţionale „Rivulus Dominarum” şi în acelaşi timp să se desfăşoare „Forumul internaţional pe teme economice Maramureş – Republica Moldova”.
Atât vicepreşedintele CCI Moldova, Mihai Bilba, cât şi preşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea, respectiv preşedintele CCI Maramureş, Florentin Tuş, şi-au manifestat deplina încredere în acest parteneriat bilateral, care a debutat sub cele mai bune auspicii şi continuă să trezească interesul mediului de afaceri local şi de peste Prut.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.