Înscrieri la EXPOMARMAŢIA

0
50

– expoziţie de bunuri de larg consum, în premieră pe piaţa sigheteană –

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş în parteneriat cu Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei organizează, în perioada 9-11 august, prima ediţie EXPOMARMAŢIA – o expoziţie de bunuri de larg consum ce vine în sprijinul producătorilor şi comercianţilor pentru a lansa produse sau a promova oferta de servicii pe piaţa sigheteană.
Pentru că Maramureşul istoric este una dintre zonele cele mai aglomerate, în luna august, cu cele mai multe evenimente care promovează oamenii, tradiţia şi specificul locului, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş a considerat oportun să se adreseze publicului din nordul judeţului – Valea Izei, Valea Ruscovei, Valea Vişeului, Borşa – şi chiar românilor din dreapta Tisei, prin organizarea unei expoziţii de bunuri de larg consum, care să aducă locuitorilor o gamă largă de produse ale agenţilor economici din Maramureş şi din ţară, de la confecţii-textile, încălţăminte, izolaţii naturale, materiale de construcţii pentru finisaje, produse din plante medicinale, panouri fotovoltaice şi panouri solare termice, până la produse de ultimă generaţie. Până în prezent, 12 expozanţi din Maramureş, Ilfov, Bihor, Suceava, Arad şi Cluj-Napoca au confirmat prezenţa la prima ediţie Expo Marmaţia.
EXPOMARMAŢIA va avea loc în Sala de Sport a Liceului Teoretic „Leowey Klara” din Sighet, cu intrare prin curtea Muzeului Maramureşului, str. 22 Decembrie 1989, nr. 2. Locaţia este situată în imediata apropiere a Parcului Central, unde Primăria şi Consiliul Local Sighetu Marmaţiei vor organiza, în aceeaşi perioadă, ediţia a VII-a a Galei Folk „Floare de colţ”, respectiv ediţia a IX-a a Festivalului de muzică şi artă medievală „Aeternus Maramorosiensis”.
Cele două evenimente, devenite deja tradiţie pentru capitala Maramureşului voievodal, se bucură de aprecierea sighetenilor, a maramureşenilor stabiliţi în afara graniţelor României, care aleg să se întoarcă la obârşii pentru a-şi petrece concediul în comunităţile în care s-au născut, dar şi de receptivitatea turiştilor curioşi să descopere Maramureşul. An de an, cele trei zile de festival atrag în municipiul Sighetu Marmaţiei peste 10.000 de participanţi.
Cei interesaţi să participe la prima ediţie „EXPOMARMAŢIA” pot beneficia de o reducere de 10%, dacă vor închiria suprafeţe interioare mai mari de 20 mp. Înscrieri şi detalii suplimentare se pot obţine la tel. 0262221510, e-mail cci_mm@ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.