Forumul Internaţional de Afaceri „Rivulus Dominarum”

0
39

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş organizează, vineri, 27 septembrie, ora 13.30, la Centrul de Instruire şi Marketing „Gheorghe Marcaş” al CCI Forumul Internaţional de Afaceri „Rivulus Dominarum”.
Evenimentul economic va cuprinde o serie de dezbateri şi întâlniri Business to Business, prin intermediul cărora companiile participante pot intra în contact direct cu potenţiali parteneri de afaceri sau pot afla informaţii despre oportunităţile de promovare caracteristice pieţelor de afaceri din Republica Moldova, Slovacia, Ucraina şi Ungaria.
În premieră, anul acesta, 30 de agenţi economici din Republica Moldova sunt prezenţi în Baia Mare pentru a se lansa pe piaţa maramureşeană şi pentru a avea întâlniri punctuale cu reprezentanţi ai companiilor sau firmelor cu acelaşi profil.
Lista participanţilor din Republica Moldova, Slovacia, precum şi Camerele de Comerţ şi Industrie care au confirmat prezenţa la evenimentul de afaceri, poate fi consultată pe site-ul CCI Maramureş www.ccimm.ro.
Agenţii economici interesaţi să participe la eveniment se pot înscrie la Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş, pe adresa de email cci_mm@ccimm.ro sau la telefon 0262221510.
Participarea este gratuită.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.