Cursuri de formare profesională, online

0
98

Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează, la începutul lunii iunie, cursuri de formare profesională autorizate A.N.C. pentru Cadru tehnic PSI și Contabil, în sistem ONLINE, pe platforma ZOOM.
• Cursul Cadru tehnic cu atribuții în domeniul Prevenirii și Stingerii Incendiilor începe în data de 2 iunie, ora 16, și se adresează angajatorilor (administratorilor) și lucrătorilor desemnați cu răspunderi specifice în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor. Persoanele interesate să acceseze acest curs trebuie să dețină minimum studii în învățământul liceal.
Durata cursului este de 120 ore, din care 102 ore pregătire teoretică și 18 ore pregătire practică – care va consta și în elaborarea unei lucrări specifice.
• Cursul pentru Contabil începe în 3 iunie, ora 16, și se adresează administratorilor de întreprinderi mici și mijlocii, titularilor de PFA, II sau IF, angajaților care doresc să se inițieze sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniul contabilității. Persoanele interesate să acceseze acest curs trebuie să de­­­țină minimum studii în învăță­mântul liceal.
Durata cursului este de 80 ore, din care 26 ore pregătire teoretică și 54 ore pregătire practică – care va consta în întocmirea declarațiilor fiscale, întocmirea balanței de verificare, întocmirea bilanțului contabil, precum și utilizarea unui soft specific de contabilitate.

Detalii despre actele necesare înscrierii la aceste cursuri și taxa de participare găsiți pe site-ul instituției: www.ccimm.ro sau la Departamentul Cursuri al CCI MM, tel. 0739675279, 0262221510, e-mail: cursuri@ccimm.ro, Baia Mare, B-dul Unirii nr. 16, parter, camera 6.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.