Tudor Botea s-a transferat la Dinamo

0
135

Tudor Botea nu mai este jucătorul Minaurului, acesta reziliindu-şi contractul cu gruparea băimăreană în cursul săptămânii trecute. Cum interul stânga este unul dintre cei mai promiţători jucători români în acest moment, făcând inclusiv pasul la echipa naţională de seniori a României, acesta nu a dus lipsă de oferte şi s-a transferat imediat.
Şi nu oriunde, ci la echipa care domină hand­balul românesc în ultimii ani, Dinamo Bucureşti. Un transfer cât se poate de reuşit pentru gruparea din Ştefan cel Mare şi o pierdere pentru CS Minaur, Tudor având un an reuşit, fiind una dintre surprizele plăcute ale tricolorilor în turneul preliminar de calificare al Campionatului Mondial din luna ianuarie. Tudor a fost cel mai eficace jucător al tricolorilor, în două partide izbutind să înscrie 15 goluri.
Tânărul internaţional (născut pe 7 iulie 1997) este al patrulea transfer perfectat de campioana României.
Dinamo i-a mai achiziţionat în ultima vreme pe Andras Szasz (pivot), Valentin Ghionea (extremă dreapta) şi Javier Humet (inter dreapta), toţi fiind componenţi ai naţionalei României.
În altă ordine de idei, CS Minaur Baia Mare se află în discuţii avansate de ceva vreme tot cu un inter stânga, Ionuţ Ramba, jucător care a mai evoluat pentru echipa băimăreană în sezonul în care s-a cucerit ultimul titlu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.