Curs online Inspector/referent resurse umane

0
55

Camera de Comerț și Industrie Maramureș continuă înscrierile pentru o nouă serie de curs online „Inspector / referent resurse umane” care se va desfășura în perioada 16 septembrie – 1 octombrie 2020.
Cursul este susținut de către un grup de specialiști cu experiență în domeniul resurselor umane și pregătire pedagogică corespunzătoare formării profesionale a adulților.
În cadrul întâlnirilor se vor discuta și informații cu privire la actualizarea legislației muncii, cât și elemente practice specifice domeniului resurselor umane.
Persoanele care doresc să se specializeze în întocmirea și gestionarea documentelor ce țin de evidența muncii într-o organizație, de gestionarea relațiilor dintre angajați și angajatori, de recrutarea și selectarea personalului care urmează să fie angajat, sunt așteptate să participe la curs.
Detaliile despre orele de desfășurare ale cursului, taxa de participare, reduceri și actele necesare înscrierii sunt publicate pe site-ul www.ccimm.ro, unde pot fi accesate și taloanele de înscriere pentru persoanele fizice și juridice. Persoană de contact: Andreea Palfi, tel. 0770842678, e-mail: cursuri@ccimm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.