Reîncepe recrutarea voluntarilor pentru programul “SALVATOR DIN PASIUNE”!

0
83

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș reia, în aceste zile, campania de recrutare a voluntarilor. Cei care se vor pregăti temeinic vor avea posibilitatea să activeze în cadrul echipajelor S.M.U.R.D. sau al celorlalte echipaje ale pompierilor militari maramureșeni.
Voluntarii vor avea șansa să-și pună cunoștințele dobândite în valoare și să acționeze în folosul comunităților, al celor aflați la nevoie, împreună cu profesioniștii din I.S.U. Maramureș, pentru a deveni adevărați salvatori.
Doritorii pot să-și depună dosarele de înscriere la sediul I.S.U. Maramureș, situat pe str. Vasile Lucaciu, nr. 87, Baia Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 9-14. Informațiile referitoare la condițiile ce trebuie îndeplinite și documentele necesare pentru înscrierea în Programul Național de Voluntariat “Salvator din Pasiune” sunt disponibile pe site-ul inspectoratului, în secțiunea: domenii-de-activitate/pregatire-interventie-si-rezilienta-comunitatilor/voluntariat/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.