Trofeul Gutâi, etapa a patra

0
103

Au trecut câteva luni de la cea de a doua ediție a competiției Trofeul Gutâi, o ediție plină de adrenalină în care atât echipajele, cât și organizatorii au fost puși la grea încercare de condițiile meteo dure și schimbătoare.
A fost un weekend garnisit cu de toate, iar acum ne pregătim pentru următorul recital automobilistic pe serpentinele Gutâiului – sună comunicatul organizatorilor.
Trofeul Gutâi, etapa cu numărul patru, se va desfășura în zilele de 27 și 28 august, pe DN18, care leagă municipiul Baia Mare de Maramureșul istoric, evenimentul fiind organizat de către cluburile sportive XPO Motorsport, Maya Sport și Xtreme Adventure Baia Mare.
Dacă pentru veteranii sportului auto din România Gutâiul nu mai are nevoie de nicio prezentare, cei din generația tânără sunt mai puțin familiarizați cu locul care te trimite cu gândul la Iadul Verde. Și cum altfel să numești traseul de 5,2 km al cărui asfalt șerpuiește prin verdele crud al pădurii, ajungând ca la un moment dat să-ți ofere nici mai mult nici mai puțin de șase ace de păr pe durata unui singur minut – mai spun organizatorii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.