Anuala de Arhitectură

0
147

Filiala Nord Vest a Ordinului Arhitecților din România vă invită la Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2022 care are în acest an tema „Reconectare”.
Expoziția-concurs cu lucrările membrilor filialei Nord-Vest va fi prezentă în Piața Cetății din Baia Mare în perioada 23 septembrie-15 octombrie 2022 și va cuprinde în acest an trei categorii de lucrări: Proiectate, Realizate și Amenajări Interioare.

Vernisajul expoziției-concurs ”Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2022” –”Reconectare”- va avea loc în data de 28 septembrie 2022, de la ora 18, în Piața Cetății dacă vremea va fi favorabilă sau în clădirea Millenium Business Center-M1, sala Vulturul Negru, de pe str. Vasile Lucaciu nr. 2. În cadrul vernisajului vor putea fi urmărite prelegerile arhitecților invitați, care vor constitui și juriul expoziției-concurs: arh. Camelia Sisak – AtelierMass, Cluj Napoca; arh. Sergiu Sabău – FOR, Timișoara; arh. Ciprian Rășoiu – UNULAUNU, București.
„Festivalul nostru anual de arhitectură reprezintă un mod deja tradițional de a ieși îna­intea marelui public și de a crea punți între locuitorii orașului și profesioniștii în proiectare și construcții. În mod excepțional în acest an, Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2022 reprezintă reconectarea noastră la realitatea post-pandemie, o realitate cu interacțiuni sociale directe. Prima noastră Anuală post-pandemie este un prilej de reconectare a arhitecților între ei și, totodată, de reconectare a arhitecților cu marele public. Reconectarea – iată un motiv excelent pentru a ne regăsi în spațiul public laolaltă, vechi și noi prieteni, în numele arhitecturii bune”, a precizat arhitectul Ionuț Radu Filip, președinte Ordinul Arhitecților din România, filiala Nord-Vest.
Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2022 este organizată de Ordinul Arhitecților din România – Filiala Nord-Vest în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare și este finanțată din taxa de timbru.
De asemenea, vineri, 30 septembrie 2022, începând cu ora 10, va avea loc Turul de Arhitectură în cadrul căreia câțiva arhitecți din filiala Nord-Vest vor prezenta clădiri din oraș proiectate de ei, depănând “în direct” poveștile neștiute ale proiectării și șantierelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.