Minor dispărut din Sighetu Marmaţiei

0
674

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare şi solicită sprijinul cetăţenilor în vederea găsirii unui minor reclamat dispărut. DENIS PETREUŞ, în vîrstă de 12 de ani, a plecat la data de 1 iunie a.c., de la domiciliul său din Sighetu Marmaţiei, la o stînă de oi şi pînă în prezent nu a revenit. Acesta obişnuieşte să lucreze ca îngrijitor de animale sau în gospodărie, la diferite persoane din mediul rural.
La data dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni negri de trening, bluză cu glugă albastră cu gri, o geacă de culoare maro şi era încălţat cu tenişi de culoare albastră. Semnalmente: 1.20 m înălţime, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui.
Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la locul în care se află băiatul sînt rugate să sune la numărul de urgenţă „112”, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau Biroul Urmăriri la telefon 0262207763.

Patru tineri cercetaţi pentru furt

Miercuri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au identificat patru tineri, cu vîrste cuprinse între 15 şi 25 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor furturi. Activităţile de investigare efectuate de poliţişti au relevat că tinerii, domiciliaţi în Sighetu Marmaţiei şi Săliştea de Sus, ar fi sustras, în perioada ianuarie – martie a.c., un televizor, de la un bar de pe raza municipiului, un acumulator de la un mini-excavator, ce aparţinea unei societăţi comerciale şi şase butelii din rastelul aflat în faţa unui magazin.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.