Pe Valea Vişeului, foc de avertisment pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări – poliţiştii au confiscat ţigări ucrainene în valoare de 46.000 lei –

0
573

Marţi, 14 iulie, la nivelul Sectorului PF Valea Vişeului, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană. Dimineaţa, la ora 6, poliţiştii de frontieră au observat, la aproximativ 500 m de frontiera de stat, mai multe persoane, de sex masculin, care transportau colete voluminoase. Imediat au intervenit pentru reţinerea acestora, moment în care bărbaţii au abandonat coletele, încercînd să fugă. În consecinţă, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale în vigoare, fiind tras un foc de avertisment în plan vertical. În urma acţiunii a fost reţinut cetăţeanul român Dumitru L., 30 de ani, domiciliat în judeţul nostru.

La faţa locului, poliţiştii de frontieră au descoperit 10 colete, care conţineau 5.187 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 46.000 lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar tînărul este cercetat pentru săvîrşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmînd a se lua măsurile legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.