97 de contravenţii depistate şi amenzi în sumă de 27.000 lei

0
432

– 21 de permise reţinute, din care 6 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi 3 certificate de înmatriculare –

Poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru prevenirea producerii de accidente cauzate de nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum sau conducerea cu viteză excesivă şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost constatate 97 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 27.000 lei. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 21 de permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare şi au constatat 9 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, 6 dintre acestea fiind de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Faptele penale au fost comise de şase maramureşeni şi un bistriţean şi au fost constatate pe raza localităţilor Tîrgu Lăpuş, Săcel, Berinţa, Stremţ, Şieu şi Seini. În toate aceste cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

La Schitul “Sfîntul Nicolae” s-a răsturnat cu tractorul şi a decedat

La data de 25 iulie, în jurul orei 14, poliţia a fost sesizată că, pe un cîmp din apropierea Schitului “Sfântul Nicolae”, situat pe raza comunei Coroieni, o persoană s-a răsturnat cu tractorul. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în jurul orei 9.30, un bărbat, de 67 de ani, din judeţul Braşov, care locuia la Mănăstirea “Sfântul Ilie”, a condus un tractor pe un drum neamenajat. Într-o zonă cu teren accidentat, în pantă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu tractorul. El a fost găsit decedat, în jurul orei 14, de un tînăr, din Tîrgu Lăpuş, care a făcut sesizarea prin 112.
Cercetările continuă, urmînd ca la finalizarea acestora, în funcţie de cele constatate, să se propună măsuri.

La Băiuţ – viteza a ucis un tînăr

În noaptea de 24/25 iulie a.c., un tînăr, din satul Băiuţ, a decedat în urma unui accident rutier produs pe fondul vitezei excesive. La ora 3.42, el a condus o autoutilitară, pe DJ 109F, drum în aliniament, dinspre centrul localităţii Lăpuş spre Băiuţ. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul autoutilitarei şi s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil. În urma impactului, din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto a decedat. În momentul producerii accidentului, el nu purta centura de siguranţă. Poliţiştii continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.