Rubrica Jandarmeriei

0
483

În perioada 24-26 iulie, jandarmii maramureşeni au desfăşurat acţiuni specifice pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică la nivelul judeţului nostru.

15 sancţiuni contravenţionale şi amenzi însumînd 4.000 lei în Baia Mare

Potrivit competenţelor legale, jandarmii băimăreni aflaţi în patrulele independente de ordine publică au fost solicitaţi să intervină în diverse situaţii de tulburare a liniştii publice a locatarilor, scandaluri şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice, conflicte verbale generate de injurii şi expresii jignitoare. Fără a fi impresionaţi de atitudinea persoanelor implicate în comiterea acestor fapte contravenţionale, efectivele de jandarmi au aplicat 15 sancţiuni, în valoare totală de 4.000 lei, şi 5 avertismente scrise. S-au semnalat şi cazuri în care, după contactul verbal cu forţele de ordine, persoanele implicate în faptele antisociale au devenit recalcitrante, fiind necesară conducerea acestora la sediul poliţiei municipiului Baia Mare, în vederea luării măsurilor legale.

Amenzi pe Valea Vaserului şi la Sighet

Jandarmii montani din cadrul Postului Valea Vaserului au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea situaţiilor conflictuale, aplicînd un avertisment scris, pentru adresarea de cuvinte obscene şi injurii forţelor de ordine şi două amenzi contravenţionale, în valoare de 400 lei pentru fapte ce contravin prevederilor legale.
Şi efectivele secţiei de jandarmi Sighetu Marmaţiei s-au confruntat cu situaţii de tulburare a liniştii publice, scandaluri şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice, respectiv apelare nejustificată a numărului unic de urgenţă 112. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate două avertismente scrise şi două amenzi contravenţionale în valoare de 200 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.