Cetăţean străin, cercetat pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor

0
486

În data de 29 iulie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară la reşedinţa unui cetăţean străin, ce locuieşte pe raza judeţului Maramureş, unde au găsit două arme, neletale, scurte, cu efect sonor, 42 de cartuşe aferente şi 141 bucăţi de articole pirotehnice de diferite tipuri, toate deţinute fără drept.
Din primele cercetări a reieşit că armele, muniţia şi articolele pirotehnice au fost procurate de bărbat din străinătate şi au fost introduse în ţară fără drept. Toate au fost ridicate de poliţişti în vederea expertizării şi continuării investigaţiilor.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi contrabandă calificată.

Un băimărean este cercetat pentru contrabandă cu ţigări

Miercuri, o patrulă de ordine şi siguranţă publică, ce acţiona în Piaţa Dalia, din Baia Mare, a depistat un băimărean, de 18 ani, care oferea spre vînzare ţigări netimbrate în România. Poliţiştii au găsit asupra tînărului şi i-au confiscat 51 pachete cu ţigări şi 820 de lei, bani proveniţi din vînzarea ilegală de ţigări.
Cercetările continuă, cu bănuitul în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.