Un rezultat echitabil

0
495

Prima etapă la nivelul ligii secunde a adus şi primul punct pentru FCM Baia Mare în confruntarea cu mult mai experimentata FC Braşov, formaţia ce a activat sezonul precedent în Liga 1. Un rezultat echitabil după aspectul partidei, dar şi a celor angrenaţi direct în această dispută.
Dorin Toma, antrenor principal FCM Baia Mare: „Un meci dificil, cu o echipă a Braşovului mult schimbată de cea din Liga 1. Îmi felicit jucătorii pentru atitudinea şi determinarea pe care au avut-o astăzi (n.r. – sîmbătă). S-a văzut că nu arătăm ca o echipă nou-promovată, sîntem o echipă care ne jucăm şansa de la egal la egal, cu orice adversar”.
Cosmin Bodea, antrenor principal FC Braşov: „Un meci greu, contra unei echipe nou-promovate, care a jucat cu foarte mare ambiţie, cum de altfel ne şi aşteptam. Am luat un gol care, din păcate, nu este permis să îl luăm nici la copii şi juniori, dar pînă la urmă este un punct cîştigat şi mă bucur că am reuşit să egalăm. Puteam să şi întoarcem jocul, dar pînă la urmă cred că este un rezultat echitabil”.
Bogdan Străuţ, jucător FCM Baia Mare: „Un meci mai special pentru mine, un meci greu, un meci împotriva unei echipe care vrea să promoveze, cu jucători experimentaţi. Pînă la urmă un rezultat echitabil, dar cu puţin noroc puteam să şi cîştigăm”.
Sergiu Arnăutu, autorul golului din confruntarea cu FC Braşov: „A fost foarte greu, ţinînd cont că este primul meci acasă, în faţa propriilor suporteri şi cu o echipă venită din Liga 1. Nu a fost uşor, dar eu zic că dacă eram puţin mai atenţi puteam chiar să cîştigăm 3 puncte şi toată lumea era şi mai mulţumită. Ne aşteaptă un campionat greu, cu echipe venite din Liga 1 foarte bune şi alte 2-3 formaţii experimentate”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.