Compania Weidmüller, specializată în electrotehnică, îşi extinde producţia în România cu două hale noi

0
3918

• un total de 15.000 de metri pătraţi, suprafaţă de producţie în Tăuţii-Măgherăuş;
• prin extinderea capacităţii, se creează în regiune, pe termen lung, până la câteva sute de locuri noi de muncă;
• construcţie de ultimă generaţie, prezentând siguranţă şi durabilitate.
Compania Weidmüller, cu specific electrotehnic, a inaugurat pe data de 11 septembrie 2015 două hale noi, în cadrul locaţiei de producţie din Tăuţii-Măgherăuş. Cu a cincea şi a şasea hală, grupul de firme îşi extinde locaţia cu o suprafaţă totală de 6.500 de metri pătraţi pentru producţia componentelor electrice. Odată cu această extindere, firma sărbătoreşte 10 ani de existenţă în România. Cu ocazia dublei sărbători, firma a fost felicitată la sediul companiei de numeroşi parteneri şi clienţi. „Am început în România în anul 2005, cu 30 de angajaţi şi într-o locaţie închiriată, cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. weidmuller_45Azi, lucrează 600 de angajaţi pe o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi. Aceasta este o impresionantă istorie de succes, pentru care eu le mulţumesc în special angajaţilor noştri”, a afirmat doamna Elke Eckstein, directorul operaţional, care a luat parte personal la ceremonia de aniversare. Printre invitaţii de onoare s-au numărat prefectul Maramureşului, Anton Rohian, şi primarul din Tăuţii-Măgherăuş, Anton Ardelean.
Cu noile construcţii, creşte şi numărul de angajaţi ai firmei Weidmüller: deja, în acest an, s-au adăugat 100 de locuri de muncă noi în cadrul locaţiei de producţie. În anul următor, numărul de angajaţi urmează să crească. Se caută în special sculeri matriţeri, specialişti CNC, tehnicieni mecatronişti şi operatori la prelucrarea maselor plastice – meserii pentru care Weidmüller oferă condiţii de instruire. „Ca firmă de familie, Weidmüller este mereu interesată de parteneriate pe termen lung. Ne simţim legaţi de regiune şi de angajaţii noştri, lucru demonstrat prin investiţiile în această locaţie de producţie”, afirmă doamna Eckstein.
Aceste investiţii confirmă angajamentul pe termen lung în regiune, cu cele mai moderne standarde de construcţie şi instalaţii, făcând posibilă realizarea unei producţii durabile. Halele vor fi dotate cu aproximativ 26 de maşini noi, de ultimă generaţie, pentru prelucrarea maselor plastice”, spune directorul fabricii, dr. Stefan Ruhnau.

weidmuller_51Weidmüller – Partenerul dvs. în cadrul conectivităţii industriale

În calitate de experţi, îi sprijinim pe clienţii şi partenerii noştri din întreaga lume cu produse, soluţii şi servicii în domeniul industrial al energiei, semnalelor şi datelor. Avem cunoştinţe temeinice în domeniile lor şi pe piaţă şi cunoaştem provocările tehnologice de mâine. Astfel, elaborăm mereu soluţii inovative, durabile şi creatoare de valori pentru cerinţele lor individuale. Împreună, stabilim standarde în cadrul conectivităţii industriale. Grupul de companii Weidmüller dispune de locaţii de producţie, societăţi de desfacere şi reprezentanţe în peste 80 de ţări. În anul financiar 2014, Weidmüller a realizat o cifră de afaceri de 673 milioane euro, cu aproximativ 4.800 de angajaţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.