În Baia Mare, sancţionat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

0
447

Un echipaj de jandarmi a fost solicitat duminică, 13 septembrie, în jurul orei 01.50, să se deplaseze la un local aflat în Piaţa Libertăţii, unde o persoană, de sex masculin, tulbura ordinea şi liniştea publică. A fost identificat L.M.I., de 35 ani, din localitatea Baia Mare, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, refuza să părăsească locaţia, la cererea îndreptăţită a personalului şi a agenţilor de ordine, adresându-le, totodată, ameninţări cu acte de violenţă, folosind pentru aceasta o sticlă de bere pe care o avea în mână. Individul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 600 lei.

Cîine periculos, fără botniţă

În ziua de 11 septembrie, în jurul orei 16.45, aflat în timpul serviciului de patrulare pe str. Universităţii din Baia Mare, un echipaj de jandarmi a depistat un tânăr, T.S.I., în vârstă de 25 de ani, din localitate, care plimba un câine, din rasa Pitbull, fără a-i fi pusă botniţa. Acesta a fost sancţionat de către jandarmi cu avertisment scris.

În perioada 11-13 septembrie, echipajele de jandarmerie de pe raza judeţului au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat  prevederile legale, fiind aplicate 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 5.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.