În week-end, amenzi de peste 20.000 de lei şi confiscări de bunuri

0
464

• Poliţiştii maramureşeni care au acţionat, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru prevenirea şi combaterea încălcării legislaţiei privind desfăşurarea activităţilor de comerţ, au constatat 18 infracţiuni şi 200 de contravenţii • Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 20.000 lei • În pieţele agroalimentare din municipiul Baia Mare şi pe raza localităţii Groşi, poli­ţiştii au acţionat pentru protejarea persoanelor împotriva unor activităţi comerciale ilicite • Poliţiştii au legitimat 30 de persoane şi au constatat 3 infracţiuni şi 9 contravenţii, ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 2.760 lei • De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 5.000 lei.

În Onceşti, au fost confiscate 1.000 de pachete cu ţigări de contrabandă

Sîmbătă, 12 septembrie, în jurul orei 12, poliţiştii din Ocna Şugatag au oprit în trafic un autoturism, ce se deplasa pe DJ 186, din localitatea Onceşti. La volanul maşinii a fost identificat un bărbat, de 44 de ani, din satul Berbeşti, comuna Giuleşti.
În urma controlului, poliţiştii au găsit în autoturism 1.000 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoturismul a fost indisponibilizat.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

La Sighetu Marmaţiei – Minori bănuiţi de sustragere de biciclete

În noaptea de 12/13 septembrie, la ora 23, poliţiştii sigheteni au identificat trei minori care se deplasau cu biciclete pe strada Unirii. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că minorii, în vârstă de  8, 12 şi 13 ani, au sustras bicicletele din casa scării unui bloc situat în cartierul 1 Mai. Bicicletele au fost recuperate şi restituite proprietarilor.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.