FCM Baia Mare donează încasările din meciul cu FC Voluntari

0
761

Clubul FCM Baia Mare vrea să îi ofere unei fetiţe de doar şase ani o şansă la viaţă. Denisa Melinda Medan avea doar patru luni atunci cînd medicii i-au pus un diagnostic cumplit: microcefalie, iar de atunci şi pînă acum, fetiţa a dobîndit nu mai puţin de 12 boli, singura ei şansă fiind o intervenţie chirurgicală în străinătate, al cărei cost se ridică la circa 40.000 de euro. Clubul de Liga a 2-a doreşte să vină în sprijinul micuţei Denisa şi să îi doneze acesteia toate încasările de la meciul din Cupa României, cu FC Voluntari.
Partida din şaisprezecimile Cupei României, ce va avea loc pe 23 septembrie, este una deosebit de importantă pentru echipa băimăreană, dar şi pentru micuţa Denisa.
Spectatorii prezenţi la meci vor putea achiziţiona şi bilete la tombolă. Acestea vor costa 5 lei, iar fiecare cumpărător va primi automat brelocuri sau odorizante de maşină, iar fericiţii cîştigători vor fi recompensaţi cu materiale promoţionale – eşarfe şi fanioane, cu mingi de fotbal şi cu un tricou de joc, cu autografele fotbaliştilor băimăreni.

Pînă la partida de săptămîna viitoare, toţi cei care doresc să o ajute pe Denisa, pot face acest lucru prin donaţii în contul deschis la UniCredit Bank, pe numele mamei Denisei, Anghel Carla Diana – RO41BACX0000000826080000.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.