În 16 octombrie, primul meci din grupe

0
302

În 16 octombrie, în deplasare la RK Krim Mercator Ljubljana, aşa va începe pentru HCM Baia Mare al treilea sezon petrecut în grupele Ligii Campionilor. Primul meci acasă va fi în compania campioanei Norvegiei, Larvik, între 23 şi 25 octombrie.
Va urma tot o partidă disputată pe propriul teren, de data aceasta împotriva rusoaicelor de la Rostov Don, jocul urmînd a fi programat între 30 octombrie şi 1 noiembrie. În 7 noiembrie, băimărencele vor întoarce vizita campioanei Rusiei, pentru ca în perioada 13-15 noiembrie să se dispute în Baia Mare jocul dintre HCM şi RK Krim Mercator. În ultima partidă din grupa A, HCM va merge în Norvegia, pentru returul cu Larvik. Meciul se va disputa în 21 noiembrie.
2015-2016 va fi al treilea sezon consecutiv pe care HCM îl va petrece în Liga Campionilor, după ce în 2013-2014 a jucat în premieră în grupe, iar un an mai tîrziu, băimărencele au evoluat pînă în sferturile EHF Champions League. Pînă la această oră, HCM a jucat 24 de partide în Liga Campionilor, obţinînd 13 victorii. Cel mai categoric succes a fost cel repurtat la scorul de 36-23 în faţa danezelor de la Team Tvis Holstebro în turneul de calificare din 2013-2014. Cel mai drastic eşec a fost înregistrat în acelaşi sezon, în grupa A, în compania Györi Audi ETÓ: 21-33.

Sezonul 2015-2016 în Liga Campionilor

Grupa A: Larvik (Norvegia), RK Krim Mercator (Slovenia), Rostov-Don (Rusia), HCM Baia Mare (România) • Grupa B: FTC-Rail Cargo Hungaria (Ungaria), Thuringer HC (Germania), HC Podravka Vegeta (Croaţia), Fleury Loiret Handball (Franţa) • Grupa C: FC Midtjylland (Danemarca), HC Vardar Skopje (Macedonia), Hypo Niederosterreich (Austria), Györi Audi ETÓ (Ungaria) • Grupa D: Buducnost (Muntenegru), CSM Bucureşti (România), IK Savehof (Suedia), MKS Selgros Lublin (Polonia). Primele trei clasate din fiecare grupă vor merge mai departe, în grupele principale, etapă competiţională care va începe în ianuarie 2016.

Junioare. HCM a debutat cu victorii categorice la junioare II şi III

Echipa de junioare II a clubului HCM Baia Mare (antrenor Sorin Rădulescu) a cîştigat, cu 25-16 (10-10), meciul cu LPS Bistriţa din prima etapă a Campionatului naţional.
Junioarele III de la HCM (antrenor Magdalena Kovacs) au reuşit o victorie şi mai categorică, 34-3 (19-1), în deplasare, cu CSŞ 2 Baia Mare.
În urma acestor rezultate, echipele HCM-ului sînt lidere în seria H a Campionatului naţional rezervat junioarelor II (născute în 1999 şi 2000) şi junioarelor III (născute în 2001 şi 2002).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.