Lansare de carte la Asociaţia Esperando – „Povestea Anei şi a căţelului Azorică”

0
491

Ieri, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare a avut loc lansarea celei de-a cincea cărţi pentru copii a Marianei Omota de la Asociaţia Esperando, intitulată „Povestea Anei şi a căţelului Azorică”.
Managerul general al Asociaţiei Esperando, Daniel Filipaş, a subliniat cu această ocazie: „Pentru Mariana Omota este o zi de mare sărbătoare, o zi frumoasă, în care literele îşi iau zborul spre copii. Poveşti gândite, scrise de Mariana Omota într-o cărticică pentru copii, litere din sufletul ei curat”.
În anul 2010, Mariana Omota şi lansează prima carte pentru copii. Ieri şi-a lansat cea de-a cincea, iar pe rol mai are una, proas­păt ieşită de sub tipar, care urmează a fi lansată în curând. În această carte, ca de altfel în toate cărţile autoarei,  găsim frânturi din sufletul ei,  gînduri, vise, lucruri pe care orice om şi le-ar fi dorit sau le-a trăit în copilărie. Autoarea a completat: „Mulţumesc în primul rând copiilor care au venit la lansarea cărţii mele, pentru că aceasta este dedicată în primul rând lor. Pentru mine, ziua de azi rămîne una specială. Când am început să scriu această poveste m-am gîndit la anii copilăriei mele ca fiind cei mai frumoşi. Mi-am dăruit sufletul în ea, ca de altfel în fiecare carte”.
Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene a fost plină de oaspeţi, fiind prezenţi şi peste 80 dintre elevii secţiei germane de la Şcoala  Gimnazială „Dr. Victor Babeş” împreună cu profesorii lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.