Liga Campionilor. Campioana îşi începe aventura în grupele Champions League

0
455

• Skjern Handbold – HCM Minaur Baia Mare •

HCM Minaur Baia Mare începe aventura europeană cu un meci extrem de dificil. Duminică, 20 septembrie, băimărenii vor evolua în deplasare la puternica echipă daneză Skjern Handbold, urmînd ca prima partidă pe teren propriu să aibă loc la finalul săptămînii viitoare, cînd în polivalenta băimăreană va veni Motor Zaporozhye.
Tehnicianul Lars Walther consideră că partida de mîine va fi una extrem de dificilă, pentru că vor avea ca adversar o echipă puternică şi experimentată, cu jucători foarte valoroşi. „Ştim că va fi un meci foarte greu. Eu cred, şi nu doar pentru că sînt din Danemarca, că Skjern este una dintre cele mai puternice echipe din grupă şi să învingem acolo va fi extrem de dificil, mai ales că au fani aşa cum avem şi noi şi au o sală mare. Au o echipă puternică, jucători noi foarte buni – Eriksen pe extrema stîngă şi Bjarte Myrhol de la Rhein Neckar Löwen, şi, în plus, au alţi jucători cu experienţă, obişnuiţi să joace în Champions League. Ne aşteaptă, aşadar, un joc foarte fizic şi foarte dificil şi noi avem opt jucători noi. Ştim că putem ajunge la acel nivel de performanţă şi sper, cu antrenamentele de săptămîna aceasta, să ajungem la acel stadiu de care este nevoie pentru a lua puncte la Skjern”, a declarat Lars Walther.
Partida dintre Skjern Handbold şi HCM Minaur Baia Mare va avea loc duminică, 20 septembrie, cu începere de la ora 17.50, ora României, urmînd să fie transmisă în direct la Digi Sport 3. Aceasta va fi arbitrată de cuplul polonez Bartosz Leszczynski / Marcin Piechota, iar observator EHF a fost desemnat norvegianul Bjorn Hogsnes.
În Grupa D, din care face parte campioana României, s-a disputat deja primul meci al primei etape, Kadetten Schaffhausen (Elveţia) pierzînd pe teren propriu împotriva norvegienilor de la Elverum Handball Herrer cu scorul de 30-31, în formaţia oaspete regăsindu-se şi Stefan Stegavik, acesta reuşind să înscrie 6 goluri. Celălalt meci al grupei D, dintre HC Motor Zaporozhye (Ucraina) şi HC Metalurg Skopje (Macedonia) se va disputa azi, 19 septembrie, de la ora 19.30.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.